Skip to content Skip to footer

PARAGLIDING

Zbuloni kaltërsinë e qiellit të hapur

Si ta gjeni lumturinë?
Gjeni një parzmore bashkangjitur me një paragliding!Uluni në të.
Zbuloni kaltërsinë e qiellit të hapur.
Gjeni një anë mali!
Përballuni me flladin dhe ecni, në pikën paragliding – Shymek. Njeriu që fluturon me një paragliding duhet të besojë
në të fshehtën.


Find a clear, blue, open sky

How to Find Happiness?
Find a harness attached to a paragliding!
Sit in It.
Find a clear, blue, open sky.
Find a montain – side!
Face the breeze and walk along to the paragliding
point – Shymek. The Man Who Flies a Paragliding Must Believe in the unseen.