Skip to content Skip to footer

CAMP

Përjetoni në një botë malesh

“Nuk më duhet terapi, kampingu është çfarë kam nevojë”!
Ka shumë arsye që të ju pëlqejnë kampet kur udhëtoni sepse jeta është e mirë kur jeni në kamp. Nëse thjesht doni të përjetoni botën e maleve, kafeje, zjarresh, tenda, dhe pemë të arta, dhe të vraponi me një aparat fotografik dhe fletore, duke mësuar punën e brendshme të çdo gjëje reale, bjeshkët tona ju ofrojnë ketë.

Experience a world of mountains
“I Don’t Need Therapy, I Just Need To Go Camping”!
Life is good when camping, and one of the many reasons to enjoy it, is to find the right one. If you just want to experience a world of mountains, coffee, fires, tents, and golden trees, come enjoy all that our mountains has to offer.