Skip to content Skip to footer

PARAGLIDING

Zbuloni kaltërsinë e qiellit të hapur Si ta gjeni lumturinë? Gjeni një parzmore bashkangjitur me një paragliding!Uluni në të. Zbuloni kaltërsinë e qiellit të hapur. Gjeni një…

CAMP

Përjetoni në një botë malesh “Nuk më duhet terapi, kampingu është çfarë kam nevojë”! Ka shumë arsye që të ju pëlqejnë kampet kur udhëtoni sepse jeta është e mirë…

BIKE

Jeta është më e mirë në një biçikletë malore. Të gjitha aktivitetet dhe aventurat me biçikleta malore mund t'i përjetoni brenda 3 ditëve në malet magjepse Mokna ”Bukuroshja e Ballkanit“.…

HIKE

Via Dinarika dhe shtigjet e Podgurit Gjëra të bukura lindin kur njerëzit dhe malet takohen. Në të gjitha gjërat e natyrës ka diçka të mrekullueshme. Sepse në fund të…

THE TWINING CAVES

Përjetoni lëshimin në Via Ferrata DETAJET E SHPELLËS: Shpella më tërheqëse Via Ferrata, shpella më e famshme Binjake në Ballkan, me dy korridore me gjatësi hyrje-dalje 70m, është…