Skip to content Skip to footer

BIKE

Jeta është më e mirë në një biçikletë malore.

Të gjitha aktivitetet dhe aventurat me biçikleta malore mund t’i përjetoni brenda 3 ditëve në malet magjepse Mokna ”Bukuroshja e Ballkanit“. Përjetoni një ngjitje që të lë pa frymë, pamje të përsosur dhe aventura në pastërtinë e saj, flladi dhe uji i ftohtë i bjeshkëve, vendpushime, ushqim dhe mikpritje tradicionale në shtëpizat e bjeshkatarëve. Mënyra më e mirë për të përjetuar madhështinë e shtigjeve malore!

 

Life is better on a mountain bike

A whole range of mountain bike actions and adventures can be packed in 3 days in spectacular Mokna Mountains “Beauty of the Balkans”. Experience a breathtaking climb, perfect scenery and pristine adventures. The mountain breeze, cold water, decent resorts, local food and great hospitality in mountain huts are going to accompany you all the time. The best way to experience the greatness of mountain trails.