Skip to content Skip to footer

THE TWINING CAVES

Përjetoni lëshimin në Via Ferrata

DETAJET E SHPELLËS:
Shpella më tërheqëse Via Ferrata, shpella më e famshme Binjake në Ballkan, me dy korridore me gjatësi hyrje-dalje 70m, është vendosur në Malet e Istogut – Bajshe, 14km nga qyteti i Istogut. Duhen 30 minuta deri në 1 orë për ta vizituar brenda. Guida dhe Paisjet për Via Ferrata janë të siguruara nga Klubi Alpin Podguri. Përjetoni lëshimin në Via FERRATA Shpellat Binjake, ne do jemi aty për t’ju ofruar përjetimin e adrenalinës dhe freskinë e shpellave në këto ditë vape ku në fundin e shpellave qëndron bora dhe akulli i cili nuk shkrihet gjatë gjithë vitit.


Experience Via Ferrata abseiling

CAVE INFORMATION:
The Twining Caves (in Albanian ‘Shpellat Binjake’) is the most attractive Via Ferrata and the most famous Twinning Cave in the Balkans. The Cave has two entry/exit corridors to the length of 70m, located in Bajshe, 14km from the town of Istog. It takes 30 minutes up to an hour to explore the Cave. Via Ferrata Equipment and guides are provided by Podguri Alpine Club. Experience Via FERRATA and abseiling the Twin Caves through Podguri Alpine Club. We are glad to make you feel the adrenaline and coolness on scorching days. Snow and ice just won’t melt throughout the year.